Mbishkrimi epik i një qytetari

Vjedhjet nëpër shtëpi e banesa janë shtuar së fundmi në Kosovë.

Përveç vjedhjeve në pompa derivatesh e në banka, cak i hajnave janë edhe shtëpitë dhe banesat private.

Për të parandaluar thyerjen e banesës një qytetar kreativ ka bërë një mbishkrim në derën e hyrjes së tij.

“Nuk ka kurgjo me vlerë, vetëm kauqa dhe tepiha”, thuhet në mbishkrimin epik të qytetarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *