Do të publikohen dokumente për hajni e dallavere, edhe një Klub sportiv rebelohet kundër Komunës së Prizrenit

Pas pakënaqësisë së shprehur për mos sigurimin e transportit për atletët, kanë reaguar drejtuesit e Klubit të Atletikës “Prizreni”.

Ndër të tjera në reagimin e këtij Klubi thuhet se do të publikohen dokumente që dëshmojnë për dallavere e hajni.

“Për shumë gjëra dhe shumë dallavere dhe hajni, nga neser do të publikohen edhe dokumente nga ana e kryesisë së Klubit të Atletikës “Prizreni”. Le ta sheh i gjithë qyteti” shkruajnë drejtuesit e KA Prizreni./Prizreni Sot/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *