Cinemarine vjen nën qiell të hapur

ABI Çarshia dhe Cinemarine njoftojne se së shpejti filmat do të shfaqen nën qiell të hapur në hapësirë të mjaftueshme. Hajde me maskën tënde, fito një pije falas…

Njoftimi i plotë:

Ka kinema edhe ka 𝐂𝐈𝐍𝐄𝐌𝐀𝐑𝐈𝐍𝐄!
… e tash po hapet n’Hapësirë…

Ju prezentojmë: 𝐂𝐢𝐧𝐞𝐦𝐚𝐫𝐢𝐧𝐞 𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐀𝐢𝐫. Nga kjo javë, filmat tuaj të preferuar do të keni mundësi t’i shijoni nën qiellin e bukur të Prizrenit..

Përjeto kënaqësinë e kinemasë n’Hapësirë! 𝐒𝐈𝐆𝐔𝐑𝐓🟢, me distancë të mjaftueshme dhe duke respektuar të gjitha masat ↔️

Hajde me maskën tënde, fito një pije falas…

Stay tuned…
𝐂𝐈𝐍𝐄𝐌𝐀𝐑𝐈𝐍𝐄, botë inspiruese…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *