Boksierët prizrenas arrijnë gjysmëfinalen e turneut në Francë

Boksierët e Klubit të Boksit “Prizreni” Renis Tusha dhe Endrit Hoxha kanë shënuar fitore dhe janë kualifikuar në gjysmëfinalen e turneut ndërkombëtarë në Francë.

Trajneri i Klubit të Boksit “Prizreni” Votim Zaplluzhani, njofton se djemtë që i ushtron ai kanë dëshmuar forcë dhe teknikë dhe kanë kaluar në gjysmëfinale.

Ai shprehet optimistë për fitore edhe në ndeshjet gjysmëfinale./prizrenisot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *