Beteja e inateve politike (Haskuka – PDK), Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ia anulon aktvendimin e Mytaher Haskukës

Kryetari i Degës së PDK-së në Prizren, Shqir Totaj ka ushtruar ankesë kundër aktvendimit Nr.04-353/01- zyrtar, datë 05.07.2019, të Drejtorisë për Urbanziëm dhe Planifikim Hapësinor, me pretendimin se nuk i kanë plotësuar të gjitha kërkesat ligjore të cilat janë kërkuar nga DUPH, Rekomandimet nga QRTK dhe dhe nga Këshilli për Trashëgimi Kulturore.

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, ka nxjerr këtë vendim.

1. Aprovohet si e bazuar ankesa e Shaqir Totaj, Kryetar i Degës së PDK-së në prizren

2. Anulohet Aktvendimi Nr.04-353/01-zyrtar, datë 05.07.2019, i Drejtorisë  Për Urbanziëm dhe Planifikim Hapësinor, Komuna prizren./prizrenisot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *