As me e lag tërë rrugën jo…se për larje as që bëhet fjalë

Në foto shihet pjesa në mes të rrugës e “palagur” fare…

Vozitësi i Kamionit doli nga automjeti dhe e fotografi automjetin në fund të udhës ku shihen pllakat e lagura. Pak përtej këmbëve të tij pas shpinës pllakat pa asnjë pikë uji…

Pos nëse rrezet e diellit bën diskriminim dhe e terrën me “hile” veç këtë pjesë.

Siç shihet në foto as me e lag s’po e lagin mirë rrugën se për pastrim as që bëhet fjalë…

“Tenderat…” në mes dyshimet e bazuara për hajni!/Prizreni Sot/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *