ABI Progres filloi grumbullimin e vishnjes dhe përpunimin e saj

ABI Progres njofton se ka filluar grumbullimin e vishnjes dhe përpunimin e saj si gjysëmprodukt.

Njoftimi i plotë:

ABI Progres filloi grumbullimin e vishnjes dhe përpunimin e saj si gjysëmprodukt.

Fruti i vishnjes, për qëllime mjekësore mund të përdoret në shumë forma, duke filluar si frut i freskët, i tharë, si reçel, si komposto, si liker, etj.

Vishnja ka vlera të larta ushqyese, përmban rreth 9 % sheqer natyral, acid organik me shumicë, vitamina A, C, P, PP, B1, B2, etj.

ABI Progres filloi grumbullimin e vishnjes dhe përpunimin e saj si gjysëmprodukt.Fruti i vishnjes, për qëllime pjekësore mund të përdoret në shumë forma, duke filluar si frut i freskët, i tharë, si reçel, si komposto, si liker, etj.Vishnja ka vlera të larta ushqyese, përmban rreth 9 % sheqer natyral, acid organik me shumicë, vitamina A, C, P, PP, B1, B2, etj.

Posted by Alajdin Fusha on Sunday, July 5, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *