911 gjoba dhe 44 aksidente për 24 orë në Kosovë

911 gjoba të trafikut janë shqiptuar gjatë ditës së djeshme në Kosovë.

Të enjten kanë ndodhur 44 aksidente, prej tyre 14 me të lënduar, kurse 30 aksidente përfunduan pa të lënduar.

Janë arrestuar 22 persona, 12 janë dërguar në mbajtje, kurse një në vuajte të dënimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *