68 pacientë të hospitalizuar në Prizren, 26 të konfirmuar me Covid 19, 4 në gjendje të rëndë

Aktulaisht 68 pacientë janë të hospitalizuar në Spitalin Rajonal të Prizrenit me shenja klinike të virusit.

Drejtori i Spitalit Rajonal dr. Afrim Avdaj njofton se nga 68 pacientë të hospitalizuar  42 janë të pakonfirmuar por që janë me shenja klinike për Covid 19 dhe janë duke u trajtuar ndërsa 26 janë të konfirmuar me Covid 19 dhe janë duke u trajtuar në reparin e sëmundjeve infektive.

4 nga këta janë në gjendje të rënduar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *