Sulmuesi i ri të hënën ka nënshkruar kontratë me KF Liria. Ai, është huazuar nga FC Ballkani, deri në fund të vitit.


‘Falenderoj të dyja klubet për mundësinë që të jem pjesë e KF Liria. Shpresoj të arsyetoj besimin e dhënë’, ka thënë Berisha pas arritjes së marrëveshjes.

Ndërkaq, kryetari Qemal Krasniqi tha: ‘Fillimishtë falenderojmë drejtuesit e Ballkanit, personalishtë kryetarin Arsim Kabashi për këtë mundësi. Albinit i dëshirojmë fat dhe sukses të përbashkët’.


Berisha, luan në pozitën e qendërsulmuesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *